Breedweer wint award diversiteit bij European Cleaning & Hygiene Awards

<span>Breedweer wint award diversiteit bij European Cleaning & Hygiene Awards</span>

“Diversiteit is keihard nodig, iedereen doet ertoe. Als wij in onze mooie sector niet voor diversiteit kunnen zorgen, kan niemand het,” aldus Jack Stuifbergen die donderdag 3 oktober de European Cleaning & Hygiene Awards won.

Met de podcast KraakHELDER won Breedweer Facilitaire Diensten de felbegeerde award in de categorie Commitment to Diversity in the Workforce de European Cleaning & Hygiene Awards in het prachtige Lissabon.

Meer over de EC&H Awards

Wil je maximale impact maken in de schoonmaakindustrie? Dan zijn de EC&H (European Cleaning & Hygiene) Awards dé prijzen om voor te strijden. Tijdens dit unieke evenement komen schoonmaakbedrijven, fabrikanten en distributeurs uit heel Europa samen om kans te maken op prestigieuze titels in diverse categorieën. Deze prijzen erkennen bijzondere prestaties en innovaties in de schoonmaakbranche, en Breedweer is trots om deel uit te maken van deze winnaars.

Het is KraakHELDer

De inclusieve arbeidsmarkt is vaak een abstract en technisch begrip, maar bij Breedweer geven we dit begrip een gezicht. In de zesdelige podcast KraakHELDer, gepresenteerd door Inge Diepman, staan de persoonlijke verhalen van onze medewerkers centraal. Inge praat niet óver de inclusieve arbeidsmarkt, maar mét de mensen die deze arbeidsmarkt vertegenwoordigen. Door de openhartige gesprekken maken we kraakhelder dat inclusiviteit en diversiteit niet alleen een streven is, maar een dagelijkse realiteit.

Jack Stuifbergen:

Wij bedanken onze helden – Donovan, Nelson, Angela, Marc, Willem, Roselien en Jack – voor hun openhartigheid en het delen van hun verhalen. Hun persoonlijke ervaringen tonen aan hoe belangrijk het is dat iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen. En natuurlijk Inge Diepman, als er iemand een ster is in indrukwekkende podcasts maken, is zij het wel.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven