De manier van werken verandert en is continu aan verandering onderhevig. Ingegeven door snel ontwikkelende digitalisering en de mogelijkheden van het werken op afstand verandert het gedrag van mensen en daarmee ook hun leef- en werkpatroon. Waar werk je? Wat heb je dan nodig? Hoe werk je (digitaal) samen met je collega’s? Moeten we hier beleid voor opstellen of maken de teams zelf afspraken? En hoe moet de werkomgeving die het werk op kantoor faciliteert er dan uit zien? Het zijn vragen die elke organisatie stelt.
Veel organisaties bevinden zich in een zoektocht naar hoe zij hier goed op kunnen inspelen. En hoe acteren andere organisaties hierop? Er is behoefte aan handvatten. Getallen en inzichten die voor de Nederlandse markt gelden en specifiek inzicht geven in vergelijkbare organisaties in dynamiek, omvang en manier van werken. Deze getallen en inzichten zijn uitgewerkt in benchmarks en marktinzichten en vormen de index Benchmark voor de Nederlandse Werkomgeving, kortweg BNW Index.
The Food Office interviewde de top van de Nederlandse cateringmarkt voor het onderzoek, met medewerking van maar liefst 17 cateraars. Je krijgt actuele data over onder andere de onderverdeling van contract- en aanbestedingsvormen en leest een diversiteit aan inzichten van verschillende experts.
Vanaf nu download je hier gratis het kersverse onderzoek ‘Markt in kaart’. Je ontdekt in dit rapport welke trends en ontwikkelingen er in de markt zijn en krijgt inzicht in de consequenties van bepaalde keuzes.