Naima van den Ende-el Mahjari nieuwe Sales Directeur Sodexo Nederland

Naima van den Ende-el Mahjari nieuwe Sales Directeur Sodexo Nederland

Naima van den Ende-el Mahjari is per 1 september de nieuwe Sales Directeur van Sodexo Nederland. Hiervoor was ze in dezelfde functie actief bij Selecta Nederland.

Ze volgt Han Kramer op die binnen Sodexo de rol van Client Retention Executive gaat invullen.

Cunera Vlaar, CEO Sodexo Nederland: “Naima brengt stevige ervaring mee vanuit de commerciële functies die ze in verschillende branches, ook in de foodsector, heeft opgedaan. Haar scherpe oog voor het ontwikkelen van marktkansen en het inspelen op klantbehoeften gaat ons én onze klanten enorm helpen om duurzame foodconcepten en werkplekbelevingen voor medewerkers te realiseren.”

Sodexo

In Nederland verzorgt Sodexo met circa 2.200 medewerkers het volledige scala aan duurzame food- en facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen en offshore-installaties. Van catering, hospitality services, onderhoud en schoonmaak tot aan integraal facility management.

Naima van den Ende-el Mahjari: “Ik ben onlangs met veel enthousiasme gestart bij Sodexo en het voelt geweldig om deel uit te maken van een organisatie die Food en Facility Management op zo’n unieke manier combineert. Wat me aanspreekt, is hoe we met onze merken echt bijdragen aan een betere werkomgeving. Zo biedt Kitchen Works een op maat gemaakte oplossing voor productielocaties, datacenters en kantoren met diverse werknemersprofielen. Voor organisaties met kenniswerkers is Modern Recipe perfect afgestemd op hun behoeften, met gezond, lekker en verantwoord eten dat de werkervaring verrijkt. Het geeft me veel voldoening om te werken aan oplossingen die niet alleen medewerkers betrekken, maar ook hun productiviteit verhogen. Daarnaast leveren onze Hospitality en Workplace Services een belangrijke bijdrage aan het creëren van aantrekkelijke en duurzame werkomgevingen. Ik kijk ernaar uit om samen met het salesteam nieuwe relaties op te bouwen en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven