Masterclass 'Businesscase voor een betere WorkPlace' op 16 oktober

Masterclass 'Businesscase voor een betere WorkPlace' op 16 oktober

De Masterclass 'Businesscase voor een betere WorkPlace' helpt je excelleren in je vakgebied en geeft antwoord op cruciale vragen die naar voren komen in je dagelijkse werk. Sluit je aan en schrijf in via deze link.

Hoe krijg je groen licht om te investeren in een prettige, gezonde en duurzame werkomgeving?

De ééndaagse masterclass ‘Businesscase voor een betere WorkPlace‘ geeft je handvatten om een integrale, waardegerichte businesscase te ontwikkelen, als basis voor weloverwogen besluitvorming en koersvaste projectsturing.

Aan goede ideeën voor verbetering van de werkomgeving ontbreekt het meestal niet. Maar hoe beargumenteer je dat de benodigde investeringen rendabel zijn, en de risico’s verantwoord? Hoe ontwikkel je draagvlak bij alle stakeholders en overtuig je de beslissers?

Wat biedt de Masterclass?

  • Analyse van strategische meerwaarde voor de organisatie
  • Bedrijfseconomische basics voor de investeringsanalyse
  • Integrale benadering van ‘harde’ en ‘zachte’ effecten
  • Omgaan met complexiteit en onzekerheid in de onderbouwing
  • Aandacht voor stakeholders en het besluitvormingsproces
  • Overtuigend presenteren van het uiteindelijke voorstel

Deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktijkgerichte tools om een sterke businesscases te ontwikkelen. Daarbij besteden we nadrukkelijk aandacht aan het onderbouwen van indirecte en niet-financiële opbrengsten, bijvoorbeeld op het gebied van aantrekkelijk werkgeverschap, duurzaamheid, vitaliteit en toekomstbestendigheid.

Deze masterclass geeft workplace managers de mogelijkheid om hun strategische vaardigheden aan te scherpen en de sleutel te krijgen tot het daadwerkelijk realiseren van de werkplek van morgen.

Kosten: € 895,- exclusief BTW. Bekijk alle informatie hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven