De toekomst van werkplekken

De toekomst van werkplekken

Alvero en Ditt werkte samen aan de kantooromgeving van HOFF Offices. Gevestigd op de Amsterdamse Zuidas, biedt HOFF een flexibele kantooromgeving die aansluit bij de visie op de toekomst van werkplekken.

Een visie van flexibiliteit en luxe

Opgericht door Sipke Feenstra, een visionair die eerder bij The Office Operators heeft gewerkt, staat HOFF model voor de mogelijkheden wanneer een hotel-achtige benadering van kantoorruimtes wordt toegepast. Met een sfeervolle lobby die zijn hotelambities waarmaakt en flexibele kantoor- en vergaderruimtes die door diverse bedrijven worden gebruikt, belichaamt HOFF het concept van een dynamische werkomgeving.

Flexibele kantoren

Huurmeubilair betaal je alleen zolang je het gebruikt. Voor HOFF is dit echter niet de enige reden om te huren; het brede aanbod aan kantoorinrichting maakt huren voor het HOFF-concept zeer aantrekkelijk. Met 800 werkplekken en de mogelijkheid om te kiezen uit Alvero's uitgebreide assortiment, zonder de zorgen van opslag en logistiek.

Totally Outsourced Furniture (TOF)

Alvero's nieuwe concept: 'Totally Outsourced Furniture' was een perfecte match voor HOFF. Dit concept stelt bedrijven in staat om zonder de stress van logistiek en voorraadbeheer, flexibel meubilair te gebruiken dat past bij de steeds veranderende behoeften van hun werknemers. Deze samenwerking maakt het mogelijk om hoogwaardige, flexibele diensten te leveren die niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook snel aanpasbaar zijn als die behoeften veranderen.

Bekijk hier de hele case.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven