Alvero levert topprestatie in Parijs

Alvero levert topprestatie in Parijs

Waar topsporters bezig zijn met wereldprestaties is ook deze SWP-Partner bezig met een prachtige prestatie in Parijs. Tijdens het evenement verzorgt Alvero meubilair voor werk-, vergader en ontspanningsplekken.

Of het nu gaat om een bureau voor een dag of honderden werkplekken voor langere tijd. Alvero Kantoormeubelverhuur verzorgt passende oplossingen, ook in Parijs.

Robin Paul van Eck, Marketing director bij Alvero, spreekt over hoe trots hij is op hun bijdrage. "Trots op ons bedrijf, Alvero maakt deel uit van werelds grootste sportevenement in Parijs! Het is begonnen en wat gaaf dat ons meubilair onderdeel uitmaakt van dit fantastische evenement. Dankzij de inzet van Team France hebben we de ruimtes perfect ingericht. We kijken uit naar een geweldige tijd en vinden het fantastisch dat Alvero een steentje bijdraagt aan dit wereldwijde spektakel."

Ook aanwezig in Duitsland

Eerder deze zomer was Alvero ook al aanwezig in Duitsland om een ander groots sportevenement te ondersteunen. Zo leveren ze daar veel verschillend meubilair; van perscentra tot ontspanningsruimtes. "Medewerkers van de organisatie hadden maanden voor het toernooi al kantoormeubilair nodig dat wij hebben geleverd", vertelt Van Eck. "Later hebben we ook het meubilair voor de vele vrijwilligers en persruimtes verzorgd. Alles bij elkaar ging het om meer dan 90 trailers."

Alvero is inmiddels wel bekend met grote sportevenementen. Zo waren ze al betrokken bij de Special Olympics 2023 in Berlijn. "Elk event is een kans om te laten zien wat we kunnen, en we zijn trots op wat we bereiken."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven