WorkPlace Inside #24: Reinier Nederhoed

<span>WorkPlace Inside #24: Reinier Nederhoed</span>

Reinier Nederhoed is van vestigingsmanager tot commercieel directeur gegroeid door de meubelbranche. Waar hij die energie en inspiratie vandaan haalt, vertelt hij in deze WorkPlace Inside.

De man achter de meubels: Reinier Nederhoed, meer dan een inrichting professional

Mijn naam is Reinier Nederhoed, 59 jaar jong, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee fantastische kinderen. Na 35 jaar in de meubelsector, waarvan 14 jaar bij Alvero Kantoormeubelverhuur, blijf ik elke dag gepassioneerd over mijn werk. Echter, wat mij echt drijft, zijn de momenten buiten het kantoor.

Van professionele dynamiek naar persoonlijke passies

Hoewel mijn professionele reis boeiend is, van vestigingsmanager bij Ahrend tot commercieel directeur bij Alvero, waar ik me specialiseer in flexibele meubeloplossingen, vind ik ware voldoening in mijn hobby’s en familie. Deze elementen van mijn leven bieden een perfecte balans met de dynamische en soms veeleisende wereld van kantoormeubelverhuur.

Hobby's die inspireren en motiveren

Als fervent golfer vind ik ontspanning en vriendschap op de groene velden van Golfclub De Turfvaert in Rijsbergen. Golf biedt mij de kans om te onthaasten, waarbij elke slag concentratie en toewijding vereist – parallellen die ik ook terugzie in mijn werk. Naast golf is koken een passie die mij in staat stelt creatief te zijn en te genieten van het moment.

Familie als fundament en inspiratie

Mijn ouders hebben altijd een fundamentele rol gespeeld in mijn benadering van het leven en werk. Van hen leerde ik de waarde van ‘normaal doen’ en optimisme, zelfs als het tegenzit. Mijn vader, die altijd klaarstond om alles aan te pakken, leerde mij dat je nergens te goed voor bent, een les die ik meeneem in elke klantinteractie.

Mijn dochter Anne, een getalenteerde singer-songwriter, en mijn zoon Bas, die bijna zijn studie afrondt, zijn constante herinneringen aan de vreugde en trots die het gezinsleven mij brengt. Zij motiveren mij, zowel thuis als op het werk.

Reflectie en toekomst

Terugkijkend op mijn leven en carrière tot nu toe, ben ik dankbaar voor de kansen en ervaringen. De gesprekken met mijn vader, vooral over de kleine geneugten van het leven, koester ik nog steeds. Mijn moeder, nog steeds actief op 94-jarige leeftijd, blijft een bron van inspiratie.

En naarmate ik vooruitkijk, ben ik enthousiast over de toekomstige uitdagingen en kansen. Met passie en toewijding zet ik mijn reis voort in het ontwikkelen van flexibele en duurzame meubeloplossingen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Reinier  Nederhoed

Reinier Nederhoed

Commercieel Directeur, Alvero Kantoormeubelverhuur

»

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven