Onderzoek belicht verschillende perspectieven cateringbranche
Bestaat de ideale cateringoplossing en hoe pas je die in jouw organisatie toe? The Food Office deed onderzoek naar de Nederlandse markt en komt met verfrissende inzichten in een rapport.
Vanaf nu download je hier gratis het kersverse onderzoek ‘Markt in kaart’. Je ontdekt in dit rapport welke trends en ontwikkelingen er in de markt zijn en krijgt inzicht in de consequenties van bepaalde keuzes.
Wie is The Food Office?
The Food Office is hét adviesbureau op het gebied van eten en drinken. Ze geloven dat de kracht van eten en drinken verder gaat dan alleen het vervullen van fysieke behoeften. Hun passie ligt in het ondersteunen van opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuzes voor hun organisatie. Dit draagt bij aan de verbetering van de werkomgeving, werkgeluk en vitaliteit, duurzaamheid en de bedrijfsidentiteit. Of het nu gaat om strategisch advies, een kritische blik op de bestaande operatie, extra (tijdelijke) ondersteuning of inspiratie rondom relevante thema’s: The Food office is hét full service adviesbureau rondom eten en drinken in de werk- en leeromgeving. Nieuwsgiering? In het marktonderzoek kan je op pagina 33 meer lezen over The Food Office.
Spanningsveld
De publicatie licht in detail het spanningsveld binnen de driehoek van opdrachtgever, cateraar en gast toe. Dít is wat de cateringmarkt uniek maakt: de opdrachtgever betaalt en bepaalt, de cateraar voert uit én moet met haar dienstverlening de gunst van haar gasten en opdrachtgever zien te winnen.
Inzicht en handvaten
De resultaten van het onderzoek zijn specifiek gericht op jou, als facilitair- en inkoopprofessional. Je staat voor de uitdagende taak om cateringdienstverlening in te kopen. Dat terwijl de markt de afgelopen jaren volop in ontwikkeling is. Deze publicatie geeft je houvast en inzichten van gelijkgezinden en experts uit de markt, die je helpen weloverwogen beslissingen te maken.
Download het onderzoek
The Food Office interviewde de top van de Nederlandse cateringmarkt voor het onderzoek, met medewerking van maar liefst 17 cateraars. Je krijgt actuele data over onder andere de onderverdeling van contract- en aanbestedingsvormen en leest een diversiteit aan inzichten van verschillende experts.
Download het onderzoek gratis op deze pagina en blijf op de hoogte door The Food Office op LinkedIn te volgen.
De onderschatte waarde van vergaderingen
dinsdag 19 december
Vergaderingen zijn veel meer dan momenten van overleg: ze vormen een spiegel van de cultuur binnen jouw organisatie. In ...
Duurzaam aanbesteden in de facilitaire sector: het kan!
dinsdag 19 december
We hebben de mond vol over duurzaamheid. In de praktijk blijkt duurzaam opereren een stuk weerbarstiger, concluderen deelnemers ...