SWP Talks #55: Akoestiek

SWP Talks #55: Akoestiek

Het belang van goede akoestiek is groot, toch blijft het soms nog onderbelicht. In deze SWP Talks bespreekt Anna Casemier alles over akoestiek met Tim Koene en Thom Pelser.

Foto v.l.n.r.: Thom Pelser, Algemeen Directeur bij Pelser, Anna Casemier, Managing partner bij Contrast en Tim Koene, Manager Huisvesting bij Young Group.

Online

Akoestiek is niet alleen belangrijk voor een goede focus op de werkplek volgens Pelser, "Wat we zagen is dat tijdens corona online meetings natuurlijk een vogelvlucht hebben genomen, maar dat nog niet iedereen in staat was dat te faciliteren. Online meetings tussen bedrijven maar ook tussen collega's." Dit goed faciliteren is volgens Pelser een belangrijk punt. "Zo kan je in je kantoor ruimtes en plekken markeren als plekken waar je een goede online meeting kan hebben. Dus niet aan je eigen werkplek maar op een plek waar je als bedrijf ook bijvoorbeeld de akoestiek juist ingeregeld kan hebben."

Dat akoestiek belangrijk is zal niemand ontgaan, maar toch is het vaak onderbelicht volgens de deelnemers. Tim Koene herkent het belang van goede akoestiek ook al tijdens het opnemen van de podcast, "Deze ruimte is natuurlijk akoestisch behandeld, heeft goede microfoons en koptelefoons en zo voort, dat voelt logisch omdat we een podcast opnemen. Maar op kantoor en in online meetings is dat toch ook wat je wil?".

Benieuwd naar praktische tips en tricks? Luister hieronder het volledige gesprek in deze SWP Talks Of luister op Spotify!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven