WorkPlace Inside #20: Joeri Noijen

WorkPlace Inside #20: Joeri Noijen

Het is weer tijd voor een nieuwe serie van WorkPlace Inside berichten. Het belang van ‘niet geschoten is altijd mis’ staat centraal voor Joeri Noijen van Amac. In deze WorkPlace Inside vertelt hij waarom.

De WorkPlace Inside geeft inzicht in wat de experts van Smart WorkPlace beïnvloedt, inspireert en energie geeft. Elke woensdag van juli en augustus verschijnt er een nieuwe editie, alle edities zijn hier terug te vinden.

Niet geschoten is altijd mis!

Vanaf kinds af aan ben ik altijd sociaal, nieuwsgierig, en in zekere zin een beetje rebels van aard geweest. Ik ben van nature een persoon die maar moeilijk stil kan zitten en graag nieuwe dingen probeert. Als je aan mij zou vragen waar je passie ligt kan ik daar eerlijk gezegd moeilijk antwoord op geven. Ik vind zoveel veel dingen leuk en er zijn nog genoeg zaken die ik waarschijnlijk nog niet ontdekt heb die ik ook leuk vind. Als ik deze vraag toch zou moeten beantwoorden past het spreekwoord “Niet geschoten is altijd mis!” daar perfect bij. 

Ik ben opgegroeid in een warm gezin samen met mijn oudere zus. Ik ben een ‘dubbelbloedje’. Mijn moeder is Portugese en mijn vader Nederlands. In de jaren 60 is mijn opa als gastarbeider naar Nederland gekomen, na jaren gewerkt te hebben in de kolenmijnen in Portugal. Mijn moeder is op 12-jarige leeftijd naar Nederland gekomen, achter haar ouders aan. Een lastige tijd met veel uitdagingen die zij allemaal niet uit de weg zijn gegaan, en met succes. Je weet niet of iets werkt als je het niet probeert. Deze mentaliteit heb ik dan ook 100% vanuit mijn familie meegekregen.  

Trial and error

In mijn functie als Business Development Manager bij Amac Pro komt deze mentaliteit goed tot zijn recht. In mijn vakgebied moet je veel zaken gewoon proberen, niet alles werkt, maar heel veel ook wel, ‘Trial and Error’, zo ontwikkelen we als Amac Pro de optimale propositie voor onze klanten en blijven we dit ontwikkelen. Dat maakt werken voor Amac Pro zo leuk.

In mijn privéleven komt dit ook goed naar voren. Ik heb alles wat mij aansprak geprobeerd en geen uitdaging uit weg gegaan. Ik houd ontzettend van muziek, dus ging ik dat zelf produceren. Van Hiphop tot House. Ik vind alles wat gemotoriseerd is ook erg leuk, dus begon met mijn scooter opvoeren en op latere leeftijd mijn motorrijbewijs gehaald. Ik wilde een mooie reis maken en dit combineren met de motor. In 2018 heb ik in mijn eentje op de motor door heel Vietnam gereden. Een onwijze gave en uitdagende reis die mij voor altijd bij blijft. 

Ook op sportief vlak vind ik uitdaging leuk. Ik loop regelmatig hard samen met mijn vriendin. Na mijn eerste halve marathon smaakte het naar meer. De ultieme droom van elke hardloper is om een keer een marathon te finishen en dat is gelukt. Afgelopen oktober hebben wij na maandenlang trainen de marathon van Amsterdam gelopen. Een hele zware beproeving waar ik mijn hele leven trots op zal zijn.  

Wat de volgende uitdaging wordt weet ik nog niet, maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Joeri  Noijen

Joeri Noijen

Business Development Manager, Amac Pro

»

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven