Je selectie van de cateraar is van grote invloed op de medewerkerstevredenheid en het succes van het werkplekconcept. Het belang van die keuze en de verschillen in de markt komen onder de aandacht in het onderzoek Markt in kaart van The Food Office.
Kantoormedewerkers besparen duizenden euro's door lokaal te werken
Deze besparingen blijken uit onderzoek van de International Workplace Group naar het woon-werkverkeer en de uitgavenpatronen van Nederlandse kantoormedewerkers
Goed onderweg, maar nog veel te doen
Hoe ver zijn campussen nu écht in verduurzaming en waar lopen ze tegenaan? Experts delen kennis in het rondetafelgesprek ‘Verduurzaming van de campus’ en maken de status quo op.
Een circulaire economie is mogelijk met OPNIEUW!
De WorkPlace Xperience 2025 is in aantocht. Op 15 en 16 april gaan opnieuw de deuren van de Van Nelle Fabriek open. Een van de partijen die daar aanwezig gaat zijn is de circulaire organisatie OPNIEUW!
Mike Geres start als Partnermanager Smart WorkPlace
Op de valreep van 2024 start Mike Geres als Partnermanager bij Smart WorkPlace. Samenwerken, unieke kansen en natuurlijk een slimme gezonde werkomgeving staan voor hem centraal in zijn nieuwe rol.
CSU start met facilitaire adviestak
Als grote facilitaire dienstverlener krijgt CSU geregeld klantvragen over maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de noodzaak tot verduurzaming, robotisering, datagedreven dienstverlening of inzet van (schaarse) medewerkers.
FMXXL Facilitair Management maakt voor het tweede jaar op rij een FD gazellesprong
FMXXL is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot een van de 927 snelst groeiende bedrijven van Nederland.