Ontdek de toekomst van werk

Ontdek de toekomst van werk

Met sprekers vanuit Microsoft, Rabobank en TU Eindhoven organiseert de TUE een dag om niet te missen. Op 31 oktober ontvang je gratis alle nieuwste inzichten over hybride werken.

De arbeidswereld verandert sneller dan ooit tevoren. Hybride werken, waarbij we naadloos schakelen tussen thuis en kantoor, is niet langer een optie maar een noodzaak. Werknemers verwachten flexibiliteit, terwijl organisaties streven naar productiviteit, verbondenheid en welzijn.

Dit evenement brengt wetenschappers, HR-professionals, CEO's en vastgoedexperts samen om de uitdagingen en kansen van hybride werken te verkennen. We duiken diep in de principes van ruimte, technologie en mensen om hybride werken te optimaliseren, waarbij we streven naar een gezonde balans tussen werk en privé voor werknemers en optimale output voor kantoororganisaties, met aandacht voor zowel de private als de publieke sector.

Of u nu een teamleider bent die de teamcohesie wil behouden, een manager die de bedrijfscultuur wil versterken, of een vastgoedprofessional die de kantoorruimte wil optimaliseren: dit evenement biedt waardevolle kennis en inspiratie.

Mis het niet

  • Inspirerende sprekers: ontmoet toonaangevende experts op het gebied van hybride werken, digitaal welzijn, werkplekontwerp en zelfregulering. Leer van hun inzichten en ontdek hoe u uw team naar succes kunt leiden.
  • Nieuwste wetenschappelijke inzichten: We delen de meest recente onderzoeksresultaten en inzichten om hybride werken te optimaliseren, van productiviteit tot mentaal welzijn.
  • Netwerken: maak contact met professionals, HR-leiders en CEO's. Deel ervaringen, stel vragen en bouw waardevolle relaties op.
  • Hybride toekomst: leer hoe je de fysieke en digitale werkomgeving kunt aanpassen voor een gezond evenwicht tussen werk en privéleven. Ontdek de nieuwste trends en strategieën.

Tickets zijn gratis, dus meld je nu aan en draag bij aan een toekomst waarin werk en welzijn hand in hand gaan.

  • Datum: Donderdag 31 oktober, 2024 van 12:00 tot 17:00
  • Locatie: Zwarte Doos at TU/e campus

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven