Zo ziet het perspectief van de cateraar eruit
Je selectie van de cateraar is van grote invloed op de medewerkerstevredenheid en het succes van het werkplekconcept. Het belang van die keuze en de verschillen in de markt komen onder de aandacht in het onderzoek Markt in kaart van The Food Office.
In het hoofdstuk ‘Een uitgebreid en divers palet’ wordt onder andere ingegaan op de soorten dienstverlening. In de zoektocht naar een cateraar heb je de keuze tussen een single service cateraar, een cateraar die deel uitmaakt van een internationale organisatie of een multi-service dienstverlener.
Verschillen
Zo kiezen laatstgenoemde twee vaak voor standaardisering, wat resulteert in meer voorspelbaarheid in kwaliteit en menu, bredere inzetbaarheid van personeel, efficiënter inzet en lagere kosten. Bij single service cateraars ligt de verantwoordelijkheid vaker laag in de organisatie, direct bij de chef, die de vrijheid heeft om dagelijks in te spelen op behoeften van de gast.
Download het onderzoek
Benieuwd naar meer inzichten over onder andere het perspectief van de cateraar, de opdrachtgever en de gast? Download het volledige onderzoek op deze pagina.
Facility management als drijvende kracht voor duurzame bedrijfsvoering
maandag 4 december
Facility management raakt vrijwel alle onderdelen van een bedrijf. Dat maakt het een onmisbare schakel als het gaat om verduurzaming, ...
Thema van de maand: employee experience
maandag 4 december
Dagelijks maken we ons druk over customer experience, maar hoe is het eigenlijk gesteld met 'employee experience', en hoe ...