Kennisbank: Nieuws
Slimmer verwarmen met infrarood
Gebruik maken van infraroodtechnologie om gerichte warmte te leveren is een slimme ...
Lees verderHighlights uit onderzoek Markt in Kaart
De perspectieven van opdrachtgevers, cateraars en gasten ontdek je in het onderzoek ...
Lees verderGrote bedrijven stoten vastgoed af
Bedrijven zijn bezig met manieren om samenwerking, flexibiliteit en operationele ...
Lees verderGezond en duurzaam vergaderen met Gfacility
Hoe transformeer je vergaderingen tot waardevolle en stressvrije momenten? Tijdens ...
Lees verderBouw nieuw gemeentehuis van start in Krimpenerwaard
‘Het meest circulaire gemeentehuis’ wordt in Krimpenerwaard gebouwd. ...
Lees verderGemeente Haarlem werkt samen met Breedweer aan impact
Impact maken door iedereen een kans op een baan te geven. Dat wil Breedweer met ...
Lees verderInternationale uitgave standaardwerk over Huisvestingsmanagement
Jan Gerard Hoendervanger, Theo van der Voordt en Jaap Wijnja hebben hun succesvolle ...
Lees verderFacility management als drijvende kracht voor duurzame bedrijfsvoering
Facility management raakt vrijwel alle onderdelen van een bedrijf. Dat maakt het ...
Lees verderThema van de maand: employee experience
Dagelijks maken we ons druk over customer experience, maar hoe is het eigenlijk ...
Lees verderColumn: Nog maar 80 uur per week naar werk?
Een opvallende ontwikkeling: Medewerkers van JP Morgan gaan nog 'maar' 80 uur per ...
Lees verderZo ziet het perspectief van de cateraar eruit
Je selectie van de cateraar is van grote invloed op de medewerkerstevredenheid en ...
Lees verderKantoormedewerkers besparen duizenden euro's door lokaal te werken
Deze besparingen blijken uit onderzoek van de International Workplace Group naar ...
Lees verder