E-zine 'Duurzaamheid'

E-zine 'Duurzaamheid'

Duurzaamheid omvangt in 2024 een groot aantal begrippen, van vitaliteit tot CO2-footprint. In het E-zine 'Duurzaamheid' vertellen SWP-Experts over hun visie op deze onderwerpen.

Het volledige E-zine is hier gratis te lezen.

Duurzaamheid in de kantooromgeving. In een tijd waarin bedrijven steeds meer verantwoordelijkheid dragen voor hun impact op het milieu, is het belangrijk om duurzaamheid naar het hart van de bedrijfsvoering te brengen. In dit e-zine belichten we de nieuwste trends, innovaties en praktische tips om een duurzame werkplek te creëren. Of het nu gaat om energie-efficiëntie, wellness van medewerkers of het gebruik van duurzame materialen, elke stap telt om een positieve bijdrage te leveren aan onze planeet.

In dit E-zine duiken we dieper in op de verschillende aspecten van een duurzaam kantoor. We laten je zien hoe kleine veranderingen, zoals het vergroenen van je kantoor of het bevorderen van duurzame mobiliteit, een groot verschil kunnen maken. Laat je inspireren en informeren door experts in de transitie naar een meer verantwoorde werkomgeving die zowel de medewerkers als de aarde ten goede komt.

Teruglezen

Wil je de vorige E-zines teruglezen? Dat kan via de Kennisbank. Daar vind je ook de digitale versies van de magazines die tot nu toe zijn verschenen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven