The Food Office en Smart WorkPlace bundelen hun krachten in een nieuw jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit van eten en drinken als onderdeel van het facilitaire proces in de werkomgeving.
Nieuws
Het kantoorgebouw van de toekomst
Kantoorgebouwen kennen meer ontwikkelingen dan ooit. In deze blog van Young Group komen de sleutelaspecten voor het kantoor van de toekomst aan de orde.
Round Table: Duurzaamheid
Bij alle aspecten van de werkomgeving moet er rekening gehouden worden met duurzaamheid. Maar hoe zorg je voor draagvlak? Smart WorkPlace-experts deelden inzichten tijdens een Round Table Duurzaamheid bij Interface.
Blog: Een drieluik over dierbaarheid (#3/3)
In het laatste deel van deze drie-delige blogserie vertelt Iris Bakker, Founder van Levenswerken, over dierbaarheid en hoe dit wordt toegepast in onze werkomgeving. Dit laatste deel gaat over de dierbare werkomgeving.
Mensgerichte Smart Buildings
Telefoons, tablets, koptelefoons, smartwatches, het kantoor ligt er inmiddels vol mee. Zoals een timmerman zijn gereedschap heeft, heeft ook de kantoormedewerker inmiddels een aardige ‘tool-belt’.
De Sleutel tot Verbetering: RCA in Actie
Elke maand gaan we met een expert van Heijmans dieper in op een onderdeel van assetmanagement. In deze blog gaat Michael Frisch, Senior Maintenance Engineer, in op het onderwerp 'Root Cause Analyse'.
Nederlanders werken nog steeds het meeste thuis
Thuiswerken blijft nog altijd populair. Vorig jaar werkten 5,1 miljoen van alle werkenden soms of meestal thuis blijkt uit onderzoek van CBS. In geen enkele EU-lidstaat is dit percentage hoger.