Elke maand licht Smart Workplace een thema in relatie tot de werkomgeving uit. In de maand maart is het thema hospitality. Hospitality bevindt zich letterlijk in de frontlinie van de organisatie en verdient daarom aandacht.
Nieuws
Medewerkers activeren op duurzaamheid
Alexander Klaver van internationaal facilitair dienstverlener Sodexo was aanwezig op het executive breakfast. Hier sprak hij over leiderschap in duurzaamheid en hoe Sodexo daar aan bij kan dragen.
Wat is de slimste oplossing van het jaar?
De CSU Smart Solution of the Year genomineerde innovaties zijn bekend! Stemmen op je favoriete Smart Solution kan tot 1 maart 12:00 uur. Maar wie zijn de genomineerden nou eigenlijk?
Vervangende nieuwbouw voor Gemeentehuis Heerenveen
De gemeente Heerenveen overwoog de bouw van een nieuw gemeentehuis. Maar hoe verantwoord je zo’n investering in financieel krappe tijden waarin ook vele andere uitdagingen op de agenda staan?
Peter van Uhm over leiding geven in duurzaamheid
Leiding geven is niets anders dan gedrag beïnvloeden van anderen in de richting waarin jij het wil hebben. Dat stelt oud-commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm.
Mood4Food, (h)eerlijke duurzame catering
De catering op de WorkPlace Xperience is in handen van Mood4Food. Het bedrijf is opgericht in 2009 en uitgegroeid tot een (h)eerlijke cateraar op de zakelijke evenementenmarkt.
Kijk op Inkoop
Tijdens een interactief programma is Canon ingegaan op de uitkomsten van twee onderzoeken waarin ze hebben gekeken naar doelstellingen, gunningscriteria en marktwerking.