Diane van Dijk nieuwe Algemeen Directeur CSU

Diane van Dijk nieuwe Algemeen Directeur CSU

Schoonmaakbedrijf CSU benoemt Diane van Dijk per 1 oktober tot Algemeen Directeur. Momenteel is Diane Commercieel Directeur van CSU. In haar nieuwe functie gaat Diane leiding geven aan 16.000 medewerkers. 

De afgelopen jaren maakte schoonmaakbedrijf CSU een flinke groei door. Om de groei voort te zetten, de innovatie te stimuleren en het werkgeluk van medewerkers te vergroten, paste CSU in april 2024 de organisatiestructuur van het bedrijf aan. Het doel en de ambitie daarbij is om krachtig en snel te reageren op ontwikkelingen in de (arbeids)markt en wendbaarder te zijn door verdere digitalisering en vakmanschap voor klant en medewerkers verder te ontwikkelen. Sinds april dit jaar vervult John van Hoof (Voorzitter Raad van Bestuur Total Care) tijdelijk de rol van de nieuwe functie Algemeen Directeur. Met de benoeming van Diane geeft hij het stokje vol vertrouwen door.

Diane heeft ruime ervaring op het gebied van schoonmaak, hospitality- en facility management. Daarbij kenmerkt Diane zich door een allround profiel waarbij mens- en klantgerichtheid in combinatie met authentiek leiderschap opvallen. Kennis, kunde en vaardigheden die essentieel zijn voor het mensgerichte familiebedrijf dat CSU is, en wil blijven. Diane van Dijk werkt sinds 2015 voor CSU in diverse commerciële directiefuncties. Daarvoor werkte zij onder andere als Directeur Sales & Marketing voor Van Gansewinkel en voor Van Scherpenzeel. Diane is tevens bestuurslid bij FMN (Facility Management Nederland) en voorzitter van VSR (Vereniging Schoonmaak Research).

John van Hoof voorzitter Raad van Bestuur: “We zijn opgetogen over de benoeming uit eigen gelederen. Het hoort bij de strategie binnen ons familiebedrijf om loopbaanperspectief te creëren. Juist voor deze functie is kennis van de onderneming, de markt en de mensen cruciaal. Diane is een collega die bekend staat om haar verbindende talent én executiekracht. Met veel vertrouwen kijken we uit naar de toekomst.”

Werkgeluk

Diane van Dijk: “Ik voel me vereerd en enthousiast dat ik, na bijna 10 jaar bij CSU in diverse commerciële functies, nu de rol van Algemeen Directeur mag gaan vervullen. Ik doe mijn werk bij CSU altijd met bijzondere aandacht voor de schoonmaakmedewerker. Dat zij gezien, gewaardeerd en gerespecteerd worden, is een belangrijk streven in mijn werk. Dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het werkgeluk en welzijn van de schoonmaakmedewerkers maakt mij steeds weer heel gelukkig. Zouden de steentjes in mijn nieuwe functie keien worden? Daar ga ik voor! Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s, klanten en partners de mooie (groei)ambities van CSU te realiseren.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven