Arrange Integrated zet als nieuwe Partner van Smart WorkPlace altijd de mens centraal

Arrange Integrated zet als nieuwe Partner van Smart WorkPlace altijd de mens centraal

Wilfried Polman (foto) stelt als expert dat de initiatieven van Smart WorkPlace van betekenis zijn voor het vakgebied. Alle reden om als Partner toe te treden en om kennis te maken.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Arrange Integrated voor de werkomgeving van de toekomst?

“De huidige wereld verandert continu en vraagt ook om continue verandering. Hierdoor zijn we genoodzaakt om altijd bezig te zijn met vooruitgang en verbetering. De technologische ontwikkelingen bieden ons ook mogelijkheden om te veranderen. Sterker nog, hierdoor moeten we veranderen. Duurzaamheid wordt van steeds groter belang. Niet alleen praten over duurzaamheid, maar ook daadwerkelijk streven naar een bijdrage hierin.
De wereld wordt letterlijk en figuurlijk steeds drukker. Dit vraagt naast maatschappelijk, ook zakelijk om een nieuwe benadering. We zien dat wendbaarheid, creativiteit en authenticiteit gewenst is. Facility Management in haar volle omvang levert een belangrijke bijdrage voor werkend Nederland.  De mens staat centraal en is de sleutel tot succes. Spelers op de markt versterken elkaar steeds meer en gaan co-creëren. Zo ontstaat er een variëteit aan werken en werkomgevingen. De werkomgeving van de toekomst is een prettige en gezonde werkomgeving, welke bijdraagt aan gelukkig zijn.”

Welke rol ziet ArrangeGroup daarin voor zichzelf?

“Wij onderscheiden ons door dicht bij onze relaties, professionals en omgeving te staan. Wij zijn van betekenis in de markt doordat wij bedrijven ontzorgen en vernieuwing realiseren op het gebied van Facility Management. Daarmee voegen we organisatiebreed waarde toe waarbij de mens altijd centraal staat. Samenwerken met als doel continu te verbinden en te ontwikkelen.
Zo creëren wij geluk. En dat is een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Wij geloven dat werkgeluk leidt tot energie, vooruitgang en duurzame kwaliteit. Wij willen werk en omgeving voor onze medewerkers beter en leuker maken. Als onze medewerkers doen waar zij gelukkig van worden, volgt de kwaliteit vanzelf. Met gelukkige medewerkers zijn wij in staat om werk en omgeving ook in de markt beter en leuker te maken.”

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor ArrangeGroup een belangrijke factor om in te participeren?

“Het kennisplatform Smart Workplace is voor ons een mooie gelegenheid om kennis te brengen, te halen en ter plekke te creëren. Er zijn gerenommeerde partners bij betrokken, vanuit verschillende aandachtsgebieden, ieder met ruime kennis en ervaring. Daarnaast sluit de visie en ambitie van Smart Workplace mooi aan bij die van ons. De initiatieven die vanuit het platform worden ondernomen zijn van betekenis voor ons vakgebied, nu en in de toekomst.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven