Een gebruiksvriendelijke vergaderruimte in een handomdraai

Een gebruiksvriendelijke vergaderruimte in een handomdraai

Eén kabel, meerdere functies. Zo beschrijft OCS Bachmann OCHNO. OCHNO zorgt voor de gebruiksvriendelijke vergaderruimte: Met de plug & play-oplossing kunnen gebruikers zonder vertraging meedoen aan vergaderingen.

Daarbij kunnen gebruikers probleemloos tussen eigen apparaten en een vast geïnstalleerd videoconferentiesysteem wisselen, eenvoudig mediacontent delen en tegelijkertijd apparaten opladen.

Plug & Play

Het plug & play-concept neemt alle taken over zonder installatie van drivers of apps. OCHNO kan in elke vergaderruimte geïnstalleerd worden – een USB-kabel is bedoeld voor verbinding met het eindapparaat, bijv. de eigen laptop. Een elegante socket in het tafelblad (incl. Show-me-knop) zorgt voor de verbinding met de hub onder de tafel en voor het aansturen van het apparaat. Het bijzondere: De hub brengt een verbinding met elk apparaat tot stand, ongeacht fabrikant of besturingssysteem. Inclusief delen en laden dankzij USB-C. Zo wissel je moeiteloos tussen het conferentiesysteem op kantoor en je eigen apparaat.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van OCS-BACHMANN

Naar het overzicht

Terug naar boven