Doe mee aan de CSU Innovatie Award 2024

Doe mee aan de CSU Innovatie Award 2024

Heb jij een duurzame innovatie? Doe dan mee aan de CSU Innovatie Award 2024. De winnaar ontvangt een 'succesversneller', een boost aan marketing en een financiële investering.

Succesversneller voor jouw toekomst

De winnaar van de CSU Innovatie Award 2024 ontvangt een investeringsbudget van € 10.000,-, een marketing-boost, ondersteuning in de ontwikkeling van de innovatie en toegang tot relevante netwerken. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

De Innovatie Award van schoonmaakdienstverlener CSU brengt innovaties onder de aandacht in de volle breedte van de facilitaire branche, een wereld met een gigantisch potentieel. Van alle inzendingen worden de beste tien voorgelegd aan een onafhankelijke vakjury, professionals uit verschillende branches met een groot netwerk en een duidelijke visie op innovatie. Mensen die zich, net als CSU, bezighouden met hoe we vandaag zorgen dat de werk- en leefomgeving van morgen schoner, slimmer en duurzamer wordt. Zij maken uiteindelijk een shortlist van zes innovaties die de kans te krijgen hun idee live te pitchen. Daarna is het publiek aan zet om online te stemmen op hun favoriet. De winnaar van 2023 wordt bekend gemaakt in de finale tijdens het CSU Hospitality Congres op 8 november.

Inschrijven kan nu

Heb jij de scherpe, vooruitziende blik voor een slimmere, betere, schonere en duurzame toekomst? Innovaties inschrijven kan nu via www.csuinnovatieaward.nl. Bekijk de criteria hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven