SWP Talks #53: AI

SWP Talks #53: AI

Je komt er niet meer onder uit: A.I. is een steeds belangrijkere tool voor bedrijfsvoering. Maar hoe zet je het in? In deze SWP Talks leer je er alles over.

In deze aflevering gaan Bram Aarntzen, Solution Director bij Planon en Eelco Voogd, Chief Happy Customers bij Reworc, onder leiding van Audri Hensels, Adviseur bij YNNO, het hebben over het inzetten van A.I. bij organisaties.

Ontwikkeling

A.I. kan de werkvloer transformeren door repetitieve taken te automatiseren, waardoor werknemers zich kunnen richten op creatievere en strategischere activiteiten. Geven beide gasten aan. Eelco vertelt ook over het 'voorspellen'. "Met 1 datapunt heb je niks, met 2 heb je een lijn, en bij 3 pas een trend. Wanneer je consistent data verzamelt en beheert kan je met A.I. een goede feedbackloop creëren waar die A.I. dan op losgelaten kan worden om klanten eerder en sneller te helpen." Die voorspellingen ziet Bram ook terug bij de inzet van A.I. "Kijk bijvoorbeeld naar bezettingsgraad. Op basis van aanwezigheid, reserveringen enzovoort kan A.I. een goede voorspelling maken van wat je wel of niet nodig gaat hebben in de toekomst." Het verhoogt dus de efficiëntie door sneller en nauwkeuriger data-analyse en besluitvorming mogelijk te maken.

Luister hieronder het volledige gesprek in deze SWP Talks Of luister op Spotify!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven