Kennisbank: Inrichting & Design
Automatisering in de voedingssector
Eten op de werkplaats is een veelbesproken onderwerp. Van catering tot snackautomaat ...
Lees verderTwee culturen, één gebouw
De uitdaging voor HEVO: realiseer voor twee fuserende gemeenten één ...
Lees verderEfficiënt en toekomstbestendig ontwerp voor Tergooi MC
Het ontwerpen van een efficiënt en toekomstbestendig nieuwbouwproject is geen ...
Lees verderEen nieuwe manier om werkruimte te definiëren
De werkflow organiseren met één dynamisch element. Dat is de uitdaging ...
Lees verderHet bedrijfsrestaurant van de toekomst
In juni opent Club Nomad, een Food & Beverage concept van Compass Group, haar ...
Lees verderVan gemeentelijk kantoor naar schoolgebouw
Het transformeren van een voormalig gemeentelijk kantoorpand tot een schoolgebouw ...
Lees verderAquablu zet in op duurzaam drinkwater in Europa
Dankzij een nieuwe strategische samenwerking met Europese Foodtech marktleider Selecta, ...
Lees verderOpinie: Een nieuwe dreiging, The Interior Project VIPS is op TV
De nieuwe TV-show Interior Project VIPS geeft een verkeerd beeld van verbouwen volgens ...
Lees verderDe energierekening verlagen met goed tapijt?
De gasprijzen blijven ongekend hoog, ook gebouweigenaren zien bij een terugkeer ...
Lees verderThe Proof of the Pudding: Herman Hertzberger
In de documentaire 'The Proof of the Pudding' wil architect Herman Hertzberger bewijzen ...
Lees verderBiobased Pitch voor de nieuwbouw van Windesheim
Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van Hogeschool Windesheim. Een gloednieuw ...
Lees verderSleeping on the job ... een goed idee?
In de haven van Rotterdam vinden ze van wel! Speciale aandacht voor de duurzame ...
Lees verder