De cateringmarkt anno nu
Het aanbod van eten en drinken in de werk- en leefomgeving is veranderd. Waar staat de markt in 2024? Lees alle inzichten in het onderzoek Markt in kaart van The Food Office.
In het hoofdstuk ‘Een markt in ontwikkeling’ vind je onder andere de top 5 trends cateraar en opdrachtgever. Een tipje van de sluier: cateraars noemen duurzaamheid en de personalisatie van de dienstverlening, evenals gezonde voeding als trends. In het kamp van de opdrachtgever worden gasttevredenheid, CO2- en afvalreductie genoemd.
Gezonde optie zonder betutteling
Ook komen er interessante quotes in het hoofdstuk voorbij, zoals: “Ambities zijn mooi, maar zorg dat duurzaamheidsmaatregelen haalbaar zijn en leuk blijven voor de gast. Kies voor een gezonde optie, zonder dat de gast betutteling ervaart” en “Medewerkers in de zakelijke dienstverlening en industrie raken murw van alle regels. Zij willen gewoon normaal eten. Een duidelijk tegengeluid ontstaat”.
Download het onderzoek
Download het volledige onderzoek op deze pagina.
Een goed onderbouwde 'worktech' strategie met Bram Aarntzen
zaterdag 22 januari
Na 15 jaar in de branche zet Bram Aarntzen de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Aarntzen is al jaren SWP-Expert geweest ...
GRIP Facility nieuwe partner Smart WorkPlace
vrijdag 21 januari
GRIP Facility begon in 2016 met de ambitie om het beheer van facilitaire contracten te revolutioneren. Als nieuwe partner ...