De cateringmarkt anno nu
Het aanbod van eten en drinken in de werk- en leefomgeving is veranderd. Waar staat de markt in 2024? Lees alle inzichten in het onderzoek Markt in kaart van The Food Office.
In het hoofdstuk ‘Een markt in ontwikkeling’ vind je onder andere de top 5 trends cateraar en opdrachtgever. Een tipje van de sluier: cateraars noemen duurzaamheid en de personalisatie van de dienstverlening, evenals gezonde voeding als trends. In het kamp van de opdrachtgever worden gasttevredenheid, CO2- en afvalreductie genoemd.
Gezonde optie zonder betutteling
Ook komen er interessante quotes in het hoofdstuk voorbij, zoals: “Ambities zijn mooi, maar zorg dat duurzaamheidsmaatregelen haalbaar zijn en leuk blijven voor de gast. Kies voor een gezonde optie, zonder dat de gast betutteling ervaart” en “Medewerkers in de zakelijke dienstverlening en industrie raken murw van alle regels. Zij willen gewoon normaal eten. Een duidelijk tegengeluid ontstaat”.
Download het onderzoek
Download het volledige onderzoek op deze pagina.
Succesvoorbeelden gezonde en circulaire werkomgevingen
dinsdag 21 november
Een circulaire en gezonde werkomgeving is allerminst een utopie. Dat bleek tijdens SWP op Locatie bij Tarkett in Waalwijk, ...
Mr.Green opent innovatief kantoorconcept in Zwolle
dinsdag 21 november
Met het nieuwe concept verhelpt Mr.Green verborgen leegstand met behulp van flexibele plug-and-play werkruimtes. De nieuwe ...