De cateringmarkt anno nu

De cateringmarkt anno nu

Het aanbod van eten en drinken in de werk- en leefomgeving is veranderd. Waar staat de markt in 2024? Lees alle inzichten in het onderzoek Markt in kaart van The Food Office.

In het hoofdstuk ‘Een markt in ontwikkeling’ vind je onder andere de top 5 trends cateraar en opdrachtgever. Een tipje van de sluier: cateraars noemen duurzaamheid en de personalisatie van de dienstverlening, evenals gezonde voeding als trends. In het kamp van de opdrachtgever worden gasttevredenheid, CO2- en afvalreductie genoemd.            

Gezonde optie zonder betutteling

Ook komen er interessante quotes in het hoofdstuk voorbij, zoals: “Ambities zijn mooi, maar zorg dat duurzaamheidsmaatregelen haalbaar zijn en leuk blijven voor de gast. Kies voor een gezonde optie, zonder dat de gast betutteling ervaart” en “Medewerkers in de zakelijke dienstverlening en industrie raken murw van alle regels. Zij willen gewoon normaal eten. Een duidelijk tegengeluid ontstaat”.

Download het onderzoek

Download het volledige onderzoek op deze pagina.    

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven