Altijd een voedzame, duurzame maaltijd, met verse ingrediënten, speciaal op maat gemaakt door een gerobotiseerde keuken. Eatch en ISS introduceren de innovatie als oplossing tegen voedselverspilling.
Nieuws
Efficiënt en toekomstbestendig ontwerp voor Tergooi MC
Het ontwerpen van een efficiënt en toekomstbestendig nieuwbouwproject is geen simpele taak. Royal HaskoningDHV ging deze uitdaging aan met Tergooi MC.
Hoe helpt een Digital Twin bij het welzijn van medewerkers?
De gezondheid en het geluk van iedereen op de werkplek is inmiddels een veelbesproken onderwerp, maar dit betekent volgens EDGE Next niet dat er in de hele sector verandering is opgetreden.
WorkPlace Inside #14: Anke van Eck
Anke van Eck is thuiswerkexpert, maar ook liefhebber van natuur, muziek, musea en vrijheid. In deze WorkPlace Inside vertelt ze hoe ze als zelfstandig ondernemer kan werken 'onder haar voorwaarden'.
In memoriam: Geanne van Arkel (1970-2023)
Maandag 17 juli jl. is onverwacht Geanne van Arkel overleden. Met haar overlijden verliest de mensheid een lieve en betrokken vrouw met een hart dat brandde voor een duurzame wereld. Ze was een klimaatactiviste avant la lettre.
We moeten meer 'circulair slopen'
"Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor duurzaam slopen", volgens William Verploegen van HEVO. Circulair slopen is dan ook een essentiële schakel in een circulaire werkomgeving.
René Keijzer (DCMR): 'Iedereen is altijd welkom in de herberg'
Is maatwerk voor hybride werken nodig? Volgens René Keijzer van DCMR Milieudienst Rijnmond wel. Met CfPB bespreekt hij resultaten & inzichten uit het onderzoeksprogramma Werk in Transitie.