Als organisatie gezonde voeding op de werkvloer stimuleren, is belangrijker dan je wellicht in eerste instantie denkt. Naast dat het zorgt voor fysieke gezondheid, bevordert gezonde voeding ook de mentale gezondheid.
Nieuws
Nieuwe expert: Hans Topée
“Je moet goed en vrij terug en vooruit kunnen kijken, om zo binnen je unieke context dingen te ontdekken, en zo bij te dragen aan werk en omgeving”, dat is het statement van SWP-Expert Hans Topée van Dewerkplaatsfabriek.
Heijmans en Rabobank sluiten meerjarig onderhoudscontract
De Rabobank wil het energieverbruik in haar gebouwen terugbrengen. Het gebruik van circulaire (bouw)materialen moet in 2030 ruim zijn toegenomen. Heijmans gaat met de Rabobank aan deze doelen werken.
Lijst met energiezuinige investeringen uitgebreid
De lijst voor fiscaal voordeel voor energiezuinige investeringen van bedrijven (EIA) is uitgebreid. Vanaf 5 september kan de EIA voor drie aanvullingen worden ingediend. Een belangrijke ontwikkeling voor kantoorgebruikers.
Startup Dripl haalt 2 miljoen aan groeikapitaal op
De Belgische startup en SWP-Partner Dripl haalt 2.15 miljoen euro groeikapitaal op om de 'refillution' te versnellen. Dripl maakt verpakkingsvrije gezonde frisdrankautomaten.
Succesvol jaarcongres CfPB over houdbaarheid hybride werken
Op 31 augustus werd het tweede CfPB-congres gehouden met als titel: ‘Allemaal vrij! Iedereen blij? De houdbaarheid van het hybride werken.’ Een verslag van Theo van der Voordt.
Opgavegericht werken
Met het begrip 'opgavegericht werken' zijn organisaties inmiddels bekend. Toch zijn er in de praktijk nog wel vragen over wat het nu écht betekent om opgaven centraal te stellen.