Zo ziet het perspectief van de cateraar eruit
Je selectie van de cateraar is van grote invloed op de medewerkerstevredenheid en het succes van het werkplekconcept. Het belang van die keuze en de verschillen in de markt komen onder de aandacht in het onderzoek Markt in kaart van The Food Office.
In het hoofdstuk ‘Een uitgebreid en divers palet’ wordt onder andere ingegaan op de soorten dienstverlening. In de zoektocht naar een cateraar heb je de keuze tussen een single service cateraar, een cateraar die deel uitmaakt van een internationale organisatie of een multi-service dienstverlener.
Verschillen
Zo kiezen laatstgenoemde twee vaak voor standaardisering, wat resulteert in meer voorspelbaarheid in kwaliteit en menu, bredere inzetbaarheid van personeel, efficiënter inzet en lagere kosten. Bij single service cateraars ligt de verantwoordelijkheid vaker laag in de organisatie, direct bij de chef, die de vrijheid heeft om dagelijks in te spelen op behoeften van de gast.
Download het onderzoek
Benieuwd naar meer inzichten over onder andere het perspectief van de cateraar, de opdrachtgever en de gast? Download het volledige onderzoek op deze pagina.
Transformatie naar toekomstbestendige werkomgeving
zaterdag 15 januari
De City Table stond dit keer in het teken van het kersverse huisvestingsbeleid van gemeente Hilversum, dat ambtelijk fuseert ...
Van goede voornemens naar gezonde routines
vrijdag 14 januari
Hoe help jij als facility manager om een vitale werkplek te creëren? In deze blog van Anke van Eck kijkt ze naar het ...