SWP Talks #54: Hospitality

SWP Talks #54: Hospitality

Onder leiding van Suzan Schalkx is in het kantoor HNK Scheepsvaartkwartier de SWP Talks 'Hospitality' opgenomen. Met twee mede-experts worden de ins en outs van een echt 'warm welkom' besproken.

Susan Schalkx bespreekt samen met de gasten Robert Sparrenboom, Head of HNK bij NSI, en Vivian van Eijsden, Key Account Manager bij ISS, alles over het inzetten van hospitality bij organisaties.

Containerbegrip

Hospitality is een steeds belangrijker onderwerp geworden, kondigt Schalkx aan. Op de vraag wat hospitality tegenwoordig betekent antwoord Sparrenboom dan ook direct, "Hospitality is een containerbegrip geworden, maar voor mij zit de essentie in gastvrijheid. Het zorgen dat mensen zich welkom voelen. Dat zit hem in twee concepten, aan de ene kant het contact, de glimlach, iemand op zijn gemak laten voelen, en het is ook een stukje service. Hoe makkelijk is het gemaakt om ergens te zijn en te verblijven."

Voor Van Eijsden speelt hospitality al lang een grote rol. "Als klein meisje vond ik hospitality al reuze-interessant, ik ging sowieso naar de hotelschool zei ik toen al. Dat is ook gebeurd, jarenlang heb ik daarmee met heel veel plezier in de hotellerie gewerkt. Heel veel van wat je daar leert, is weer in te zetten in de facility management wereld." Deze inzichten bespreekt ze met Schalkx en Sparrenboom tijdens deze SWP Talks.

Luister hieronder het volledige gesprek in deze SWP Talks Of luister op Spotify!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven