Interactieve Workshop ‘Van richting tot (her)inrichting’

Interactieve Workshop ‘Van richting tot (her)inrichting’

dinsdag 19 november 2024

Direct aanmelden

Het werkgedrag en leefpatroon van de medewerker is momenteel sterk aan het veranderen. Medewerkers werken thuis, op kantoor of in het ‘derde kantoor’ om de hoek, in wisselende samenstellingen. Gesproken kan worden van een werkrevolutie. Hoe gaat het hybride werken en samenwerken er nu uitzien in de organisatie? ? En hoe ontmoeten medewerkers elkaar in de werkomgeving en welke ontmoetingen zijn zo kenmerkend voor de organisatie? Want inspirerende en energiek ontmoetingen zijn dé bepaldende factor voor goede teamprestaties en werkgeluk.

Voor (her-inrichting van het hybride kantoor bestaat geen ‘one size fits all’-oplossing. Wel kunnen oplossingsrichtingen worden ontwikkeld, waarbij de mens voorop staat:hoe belangrijk is teamwork, wat voor teams zijn er en welke typen meetings zijn cruciaal voor deze teams om de beste prestaties te leveren.. Wanneer je dat in kaart hebt, kun je veel beter inschatten welke technologie en passende ruimtes er nodig zijn.  Een volledig andere kijk op de basis voor her-) inrichting, waarmee deze workshop uniek is in Nederland.

Inherent aan de leerdoelen gaat er ‘huiswerk’ aan de workshop vooraf. De deelnemers krijgen van de docenten vooraf een vragenlijst die vooraf wordt ingevuld en ingestuurd. De workshop duurt 1 dag en kent een sterk interactief karakter. Aan de deelnemers wordt voortdurend appel gedaan op het ontwikkelen van de eigen visie.

Korting: Partners van Smart WorkPlace krijgen 10% korting op de deelname. Gebruik hiervoor code SWPPARTNER bij je aanmelding.

Direct aanmelden

Tijd Programmaonderdeel
09:30 uur De ontmoetingsplek: het kloppend hart van elke organisatie
Rob de Haas

In het ochtendprogramma neemt meeting expert Rob de Haas de deelnemers inhoudelijk mee in het bewustwordingsproces rond het kloppend hart van elke organisatie: de teams en de meetings die samen de hefboom zijn voor goede teamprestaties, groei en innovatie. De deelnemers worden uitgedaagd en geïnspireerd om creatief na te denken over de werkomgeving en de manier waarop medewerkers zich ontwikkelen, samenwerken en ontmoeten (offsite, live, online en hybride).

13:30 uur Richtlijnen voor herinrichting van de ontmoetingsplek
Saskia Beekmans

Aan de hand van het in de ochtend in gang gezette proces van analyse en bewustwording, gaat in de middag Saskia Beekmans met de deelnemers de richtingen verkennen hoe werkomgevingen als ontmoetingsplek heringericht kunnen worden, aansluitend bij de ontwikkelingen rond synchrone en asynchrone communicatie.

Stap 1:
Welkom

Het invullen van de registratiemodule neemt slechts enkele minuten in beslag.

Al geregistreerd, maar je inschrijfbevestiging kwijt?

Verstuur de bevestiging opnieuw

Je gegevens
Dieetwensen diner
Je eventcode

Aanmelding
895.00 (excl. BTW)

Belangrijk 
Als deelnemer ga je akkoord om op de deelnemerslijst te komen en dat deze gedeeld kan worden met de sprekers en partners.

 
Gegevens verwijderen & opnieuw beginnen

Stap 2:
Contactgegevens

Jouw volledige naam en de naam van de organisatie worden op de toegangsbadge vermeld. Wij vragen je deze op correcte wijze in te vullen, hiermee profileer je je namelijk onder de bezoekers.

Je gegevens (vervolg)
Organisatie

+  Collega toevoegen


Jouw gegevens worden gebruikt voor het toesturen van informatie over evenementen van Smart WorkPlace B.V., lees de volledige privacyverklaring.

Stap 3:
Adresgegevens

N.B. We vragen standaard om de factuurgegevens, ook als je je via een kosteloze uitnodiging registreert. Dit in verband met de inschrijfvoorwaarden.

Adresgegevens
incl. toevoegingen

Factuurgegevens
Factuuradres
incl. toevoegingen

Stap 4:
Betaling

Controleer je gegevens alsjeblieft.
Klopt er iets niet? Ga dan terug naar stap 3 om de gegevens te wijzigen.

Betaalmethode
Jouw bestelling
Product Totaal
Subtotaal
BTW 21%
Totaal
Jouw factuurgegevens
Organisatie
Afdeling
T.a.v.
Adresregel 1
Adresregel 2
Land
PO-nummer
E-mailadres

Stap 5:
Controleren

Als alle gegevens kloppen kan je op Afronden klikken om je inschrijving te bevestigen en een eventuele betaling te doen.
Pas dan is jouw registratie afgerond en ontvang je jouw inschrijvingbevestiging per e-mail. 

Extra e-mailadres voor bevestiging inschrijving

De bevestiging zal verstuurd worden naar . Wil je de inschrijvingbevestiging ook op een ander e-mailadres ontvangen?

Bijzonderheden
Akkoord
Jouw badge(s) - controleer je gegevens

Bevestiging opnieuw versturen

Vul onderstaande velden in, indien de gegevens voorkomen in het systeem wordt jouw inschrijfbevestiging opnieuw verzonden.

Terug naar boven