De Vos Ergonomics nieuwe partner Smart WorkPlace

De Vos Ergonomics nieuwe partner Smart WorkPlace

Ergonomie speelt een grote rol in het creëren van een prettige werkplek. De Vos Ergonomics leveren en adviseren over ergonomische kantoorwerkoplossingen.

Bert Bagijn, Algemeen Manager van De Vos Ergonomics sluit zich aan als expert.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet De Vos Ergo voor de werkomgeving van de toekomst?

Bij De Vos Ergo zien we dat de werkomgeving van de toekomst zich richt op tijd- en plaatsonafhankelijk werken, met een nadruk op smart planning en gedragsverantwoordelijkheid. Deze toekomstige werkplekken moeten zodanig ingericht en uitgerust zijn dat ze de gebruikers optimaal ondersteunen bij hun primaire taken. Dit vereist een aanpak waarbij IT-middelen op een heldere, eenvoudige, comfortabele en ergonomische manier beschikbaar zijn. De gebruiker is niet meer gebonden aan een vaste werkplek, maar moet overal efficiënt kunnen werken.

In het kader van de toekomstige werkplek, roept De Vos Ergo relevante vragen op over de aanpasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de werkomgeving:

  • Stoelaanpassing: Hoe eenvoudig kan een werknemer de stoelhoogte aanpassen?
  • Bureauhoogte: Is het bureau gemakkelijk in hoogte verstelbaar? Hoeveel aanpassingsmogelijkheden, zoals draaiknoppen, zijn er nodig om de ideale zithouding te vinden?
  • Toegang tot Technologie: Hoe toegankelijk zijn externe beeldschermen en hoe eenvoudig zijn ze in hoogte en diepte aan te passen?
  • Connectiviteit: Hoe naadloos kunnen laptops aangesloten worden voor stroom, beeld en data?
  • Beschikbaarheid van Accessoires: Zijn essentiële accessoires, zoals kabels en USB-C aansluitingen, aanwezig of moeten ze zelf meegebracht worden?
  • Werkomgevingsfactoren: Hoe beïnvloeden licht en geluid de werkomgeving?

Deze vragen onderstrepen het belang van ergonomie en gebruiksgemak in de hybride werkplek, cruciale elementen die De Vos Ergo belicht in onze benadering van de werkomgeving van de toekomst.

Welke rol kan De Vos Ergo hierin spelen?

De Vos Ergo wil een belangrijke plaats innemen binnen de toekomstige ontwikkeling van werkplekken, in het bijzonder in de context van een platform als Smart WorkPlace. Onze rol is breed en omvat het delen van onze uitgebreide kennis en het actief bijdragen aan het vormgeven van werkplekken die zowel nu als in de toekomst relevant zijn.

Diepgaande Kennis in Ergonomie en Innovatie: Met onze uitgebreide kennis in ergonomische oplossingen, biedt De Vos Ergo inzichten in het optimaliseren van werkplekken voor comfort en efficiëntie. We brengen geavanceerde oplossingen naar voren, zoals ergonomisch ontworpen meubels en slimme technologie-integraties, waaronder doordacht kabelmanagement. Deze kennis stelt ons in staat om actief in te spelen op de veranderende behoeften van moderne werkplekken.

Advies en Samenwerking: Onze deelname aan Smart WorkPlace stelt ons in staat om als betrouwbare adviseur en partner te fungeren voor bedrijven en organisaties. Wij werken hand in hand met architecten, interieurontwerpers, dealers en eindklanten om werkplekken te realiseren die niet alleen ergonomisch verantwoord zijn, maar ook esthetisch en functioneel aantrekkelijk. Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten, De Vos Ergo biedt een diepgaand adviesproces om oplossingen te vinden die naadloos aansluiten bij de specifieke wensen van onze klanten.

Vooroplopen in Duurzaamheid en Toekomstvisie: De Vos Ergo wil een voortrekkersrol spelen in het bevorderen van duurzaamheid binnen werkplekken. Dit omvat het promoten van milieuvriendelijke materialen en het ontwikkelen van duurzame, aanpasbare producten. Door actief betrokken te zijn bij Smart WorkPlace, dragen we bij aan discussies en initiatieven gericht op de toekomst van werk, zoals het aanbieden van flexibele werkplekoplossingen en het integreren van de nieuwste technologieën.

Educatie en Bewustwording: Daarnaast wil De Vos Ergo, in samenwerking met onze partners en dealers, het voortouw nemen in het verhogen van het bewustzijn over ergonomie en welzijn op de werkplek. Dit gaan we doen door het aanbieden van workshops, seminars en publicaties die gericht zijn op het verspreiden van kennis over het belang van goed ingerichte werkplekken. Door onze kennis te delen, helpen we bij het bevorderen van de implementatie van ergonomische principes in diverse werkomgevingen.

Waarom is het belangrijk voor De Vos Ergo om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?

De kern van De Vos Ergo is gericht op het verbeteren van werkplekken voor meer comfort en productiviteit. Onze deelname aan Smart WorkPlace vormt een cruciale stap in het delen van deze missie met een breed scala aan professionals, waaronder opdrachtgevers, architecten en leveranciers. Dit platform biedt ons een uitgelezen kans om onze ergonomische inzichten te delen, terwijl we tegelijkertijd waardevolle kennis opdoen over de behoeften en uitdagingen van onze partners en klanten.

We leggen de nadruk op een partnerschapsbenadering, waarbij samenwerking met andere professionals in de branche centraal staat. Deze interactie maakt het mogelijk om onze expertise te delen, maar ook om te leren en in te spelen op nieuwe trends en behoeften. Op Smart WorkPlace delen we onze gespecialiseerde kennis, zoals kabelmanagement en vooruitstrevende werkplekoplossingen. Dit illustreren we met concrete voorbeelden, zoals de overgang van traditionele 220V-aansluitingen naar efficiëntere USB-C-Dockstations, als respons op veranderende technologische trends en werkbehoeften.

Onze betrokkenheid bij Smart WorkPlace onderstreept onze inzet voor het verbeteren van werkplekken door ergonomische innovaties en actieve samenwerking. Het biedt ons de gelegenheid om onze kennis en inzichten te delen, terwijl we tegelijkertijd essentiële inzichten verwerven voor het ontwikkelen van effectieve en toekomstbestendige werkplekken. Hiermee benadrukken we ons streven naar een duurzaam partnerschap met andere belanghebbenden in de sector.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven